Lite att tacka för.

Godmorgon!

Åh, vad jag hade roligt på gårdagens fika efter hundspråkskurs. Köksbordet fullt av deltagare som spånade, kom med teorier om varför hundarna gjorde si och så. Inget av det hade jag anledning att slå hål på och inget gör mig gladare! Så mycket dessa människor har lärt sig genom att studera sina och andras hundar. En säkerhet som dom inte hade tidigare där dom vågar ta ut svängarna i sina resonemang. Inte kunde jag väl drömma om detta när jag startade denna kurs. Jag får återigen tacka Martin för idén. Tack. Tack. Succén fortsätter.

Skickar ut mina mail efteråt och får svar från en deltagare som är en av de finaste människor jag träffat. Hennes hjärta är så stort och rymmer så mycket kärlek till våra vänner hundar så det kniper i hjärtat på mig varje gång jag ser henne tillsammans med sin(a) hundar. Orden hon avslutade sitt mail med gjorde min dag och jag kunde krypa ner i soffan på kvällen och känna mig väldigt nöjd med dagen. Tack för det Christina. Tack Tack.

Mina kurser som startar i oktober är bra välfyllda och i vissa fall fullbokade. Jag får inte in en enda valp till och även vardagslydnaden är snart full av återkommande kunder. Jag känner stor ödmjukhet över detta faktum och lovar att leverera så bra som jag bara kan. Arbetsglädjen är det verkligen inget fel på. Hur skulle det kunna vara det när det går så bra. Även detta säger jag tack för. Tack Tack.

Det finns en hel del att vara tacksam för. Om man bara tänker efter. Först av allt har det med min familj att göra men för övrigt har det med mina vänner hundarna och deras ägare att göra. Tack Tack.

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

23 sep 2013

Comments powered by Disqus