Orkar inte idag.

Godmorgon!

Nej, tyvärr. Jag orkar inte så mycket idag. I natt konstaterade jag åter igen att en timme på natten innehåller fler minuter än en timme på dagen och det finns inget positivt i det. Den som legat och tittat på sina egna ögonlock en hel natt vet vad jag pratar om. I natt blev klockan halv fyra innan jag somnade. Åtminstone visade klockan det sista gången jag minns att jag tittade på den. Jag är trött. På mer än ett sätt.

Jag brukar säga att jag har en väldigt personlig blogg. Vem försöker jag lura? Det är bara sant till viss del. Så klart kan jag inte skriva allt här. Givetvis måste jag tänka på att jag bloggar på min företagssida. Om jag blev lite för ärlig här så hade jag kanske inte fått några kunder. "Där kan vi inte gå kurs med vår hund. Hon verkar ju inte riktigt klok!" Eller förhoppningsvis är det så här: "Hon verkar mänsklig och ärlig. Där anmäler vi oss!"

Jag kan så klart inte ta chansen och vara totalt utelämnade här men personligt är det, ärligt är det. Så är jag även som hundtränare. Personlig, ärlig och kanske ibland lite väl engagerad. Det kan ibland bli lite på bekostnad av sig själv när man inte kan släppa något det minsta lilla. Att vara känslomänniska är på både gott och ont. Det gör att man har väldigt nära till alla känslor. Lätt för att skratta, lätt för att gråta. Sån är jag normalt men just nu är jag lite känslomässigt bedövad. Ett skydd kanske. Jag vet inte. En sak vet jag dock. Om jag inte får sova en natt snart finns en risk att jag blir en svamlande idiot och det har ingen någon nytta av.

Ha en underbar dag!

Kram

20 sep 2013

Comments powered by Disqus