Ordning och reda.

Godmorgon!

 

Det har vi inte just nu. Vet du varför? För jag vill njuta så mycket jag bara kan av mina hundar! Ok. Jag klarar inte av oreda och har ett ganska stort behov av att ha rent omkring mig så det är inte så att jag har lagt av med städningen helt och hållet men för ögonblicket har standarden sänkts ett par snäpp i det här hemmet. Normalt sett är mitt dygn ganska indelat efter klockan. Olika sysslor sker oftast vid olika klockslag. Ja, jag vet. Det låter lite knäppt men sån är jag. Inte just nu. Inget är sig likt och mitt ordningssinne skriker men jag slår dövörat till. Jag myser, leker och tränar hundar! Eller åker ner till havet trots att dammråttorna jagar oss hela vägen ut ur huset. Vill vi bada nu så gör vi det!

Valptiden försvinner så fort. Innan vi vet ordet av så har vi två vuxna hundar här. Ett ögonblick så är det här. Min tossiga Gina som vägrar följa planen jag hade innan hon kom till oss får mig att skratta i stort sett hela dagarna för ögonblicket. Doris likaså. Dom hittar på bus tillsammans som Doris aldrig hade kommit på om inte italienskan hade hjälpt henne.

Bildresultat för tid

 

 

Tiden går så fort. Det gäller att ta vara på den. Ett välorganiserat hem kan vi väl gå tillbaka till sen. I leken lär sig lilla Gina. Jag smyger in övningar som bara är lek för henne just nu men som vi kommer att ha nytta av sen. Lite övning i kopplet här och lite följsamhet där när hon minst anar det. Kontakt och sitt. Vänta tills matte säger varsågod och så vidare. Hon har ingen aning om att hon är i skolan.

Smyglydnad kallar jag det. Det funkar alldeles utmärkt. Inga krav. Ingen ordning och reda. Det struntar hon fullständigt i och i sanningens namn även jag just nu. Vi har kul!

Ha en underbar dag!

Kram

29 aug 2015

Comments powered by Disqus