Ojdå.

Godmorgon!

Jag kan tycka att det är lite skönt när man upptäcker att det "gamla" sättet fortfarande funkar. Att man fortfarande läser morgontidningar. Jag har alltid en annons inför varje kursstart och i helgen blev det återigen uppdagat att det lönar sig. Folk läser fortfarande annonser i söndagstidningen. Anmälningarna ramlade in och nu är det trångt, väldigt trångt på kurserna som börjar nästa vecka. Hur kul som helst. Jag längtar så efter att sätta igång. Nya utmaningar. Nya gosiga valpar. Glada återseende. Nya bekantskaper.

Som vanligt är har jag lite nytt på schemat också. Min träningsgrupp ser jag verkligen fram emot. Det kan bli en riktig utmaning för mig med olika behov där jag får gå in och hjälpa till med det som man behöver träna mer på. Med tanke på de som anmält här så kommer det att bli hur roligt som helst. Det är en av de få kurserna som det finns några få platser kvar. Närmare bestämt två. Vill du hänga med? Anmäl nu. Annars är det ganska fullt överallt och ännu en gång får jag förtroendet av en hel del att hjälpa dem att träna sina hundar. Jag är hedrad!

En vecka på mig har jag att få allting i ordning. Om bara Harry och mina lurviga tillåter detta förstås. Det är ett väldigt slussande på dessa hundar och som det ser ut nu så kommer det att pågå hela veckan. Vi börjar redan få en viss rutin på det så det blir så bra så.

Nu ska jag klia en och annan rynka på min hotellgäst och sen har jag två egna om också vill ha lite kel. Det blir inte mycket tid över till andra saker. Dom är ju så kelsjuka mina lurviga.

Ha en underbar dag!

Kram

6 jan 2014

Comments powered by Disqus