Nybakad och mjuk.

Godmorgon!

Bildresultat för hudinstitutet limhamn

Igår var det dags att utnyttja födelsepresenten jag fick av maken. Ett presentkort på Hudinstitutet i Limhamn.

Bildresultat för hudinstitutet limhamn

Jag förberedde mig väl hemma. Ren och fin stegade jag in genom dörren för att få min förmiddag av lyx. Jag kröp upp på bakbordet och lade mig tillrätta. I högtalarna skvalade en oidentifierbar musik bestående av ett klinkande piano och filande fioler. Perfekt musik för att försätta mig i en avslappnad stämning.

Eftersom jag aldrig fått en deluxebehandling tidigare var jag lite spänd på vad som skulle hända. En mjuk och behaglig människa smorde in ryggen på mig med välluktande smörja. Mjukt smetade hon ut den på ryggen och sen började knådandet. Jag kände mig som en bulldeg. Det gjorde inte ont. Det var ganska skönt men inte så mysigt som jag trodde det skulle vara men väldigt gott efteråt. Massagen av axlar och nacke satt som en smäck. Hur skönt som helst. Massage är något jag definitivt ska göra fler gånger.

Bildresultat för ansiktsbehandling

När hon var färdig vände hon på degen, jag, och lade en varm handduk över ansiktet. Varm och gosig låg jag därunder. Hon grabbade tag i mina händer och smorde in även dom innan hon plastade in dom för jäsning. Nu gick det inte att klia sig på näsan vilket det ju alltid gör bara för att man inte kan klia tillbaka. Jag försökte fryna lite på näsan för att se om det hjälpte men då rullade hon mjukt av handduken och jag såg förmodligen väldigt konstig ut. Hon var ett proffs och varken fnissade eller kommenterade detta.

Nu var det dags för den stora renoveringen av ansiktet. Mer krämer och dags att rycka bort de överflödiga hårstråna i ögonbrynen. Jag har alltid tyckt att jag inte har så mycket ögonbryn men ack det fanns en hel del att dra i. Aj! Lite målarfärg slaskade hon på också. Det blev inte alls dumt när det var färdigt.

Om jag trodde att det som skulle göra lite ont var över misstog jag mig. Por-tömning. Det låter plågsamt och jag kan bekräfta att det inte är det minsta skönt. Inte mycket att tömma så det gick fort och var inte alls så hemskt som jag trodde. Jag fick min belöning i form av massage av ansiktet och mer smörja. Det var överhuvudtaget väldigt mycket smörja. Peeling, mask och jag vet inte allt. Det mesta hon presenterade visste jag inte ens vad det var så jag hummade och nickade så gott jag kunde där under allt smörj.

Det hela avslutades med en handmassage av de färdigbakade händerna och njutningen var total. Som pricken över i:et lade hon en vardagsmake-up innan jag seglade ut genom dörren som en ny människa.

Synd bara att ingen jag mötte på gatan såg att jag var alldeles nybakad och fin när jag gick till bilen. Jag visste. Det räckte.

En ansiktsbehandling deluxe med tillhörande massage är absolut att rekommendera. Ska viska i örat på maken att presenten gärna får upprepas till jul eller när helst han får lust att göra hustrun glad.

Ha en underbar dag!

Kram

16 jul 2015

Comments powered by Disqus