Ny bagare i stan.

Godmorgon!

För ett litet tag sedan bakade jag ett bröd som blev riktigt mumsigt förutom att det var fullt av kaninfoder. Vad gör man inte för sin man som tycker att detta är gott. Nåväl. Min köksmaskin som snarare avlidit av ålderdom än överansträngning suckade sig igenom proceduren med lite läckage här och där. Den suckade, rök lite och tappade diverse delar när jag skulle rengöra den. Jag påpekade att den har haft ett avslappnat liv med mycket semester eftersom det går tio år mellan brödbaken.

Igår kom jag hem från en väldigt trevlig kurskväll med avslappnat häng på Stortorget i Malmö där jag bjöd mina deltagare på glass som vi mumsade på medan hundarna slappnade av på filten. Detta har blivit lite av en tradition på miljö/lydnadskursen. Hundarna får så klart smaka dom också. Jobbade där på torget gjorde dom allihop så fint så. Dante från landet välte papperskorgar han inte såg när han insöp stadens dofter. Inte lätt för stor pojke (leonberger) från landet som kommer in till stan där det står en massa grejor i vägen.  :) Jag gick och kollade in "min" flock som paraderade på Södergatan på bred front. Säkra, trygga hundar som lärt sig att ta stan med ro.

Åter till min hemkomst. Mannen hade fått en idé om att man kanske kunde locka husets fru att börja baka bröd på lite bredare front:

Jodå så att. Nu kommer stan att utökas med en bagare som börjar redan i dag med att baka en sockerkaka till kvällens avslutning. Sen ska det bakas bröd!

Ha en underbar dag!

Kram

7 maj 2014

Comments powered by Disqus