Nu kör vi!

Godmorgon!

Ja nu är det fullt ös! Igår var det dags för en valpkurs som var precis så härligt förvirrad som den alltid är. Underbart! Som vanligt blev jag sugen på valp igen och saknade min Doris som låg hemma på soffan. När hon inte är med mig på kurserna märker jag verkligen vilken nytta hon gör på jobbet. Jag lånar vovvar och kan på så vis visa åtminstone hur man börjar träna in en övning men igår mötte jag min överman i form av en superglad mops som charmade oss alla så vi skrattade på oss. Herregud som denna lilla gosse ville jobba! Lite för mycket. Det blev inte helt bra men söt som socker var den. Då saknade jag min Doris. Hon som gör vad hon ska. Visar så fint hur det ska se ut. Skynda dig att löpa färdigt min tös!!

Ett kärt återseende var det dags för efter valpkursen. Alla från mina två valpkurser från förra omgången har anmält vidare så det var idel kramar och pussar från alla dom vovvarna. Alla så ivriga att sätta igång igen. Nu med lite mer allvar. Det märkte vi kanske inte av så mycket igår. Dom var mest glada över att vara tillbaka.

Första veckan kan man likna vid startplattan på en flygplats. Nästa vecka lyfter vi och flyger. Liknelsen tog jag på grund av deltagaren som är flygvärdinna och kom i flygande fläng direkt från jobbet i arbetskläder. Den snyggast klädda deltagaren ever! Fniss! Tjusigt!

Idag är det dags för två nya kursstarter och I love it!!!

Ha en underbar dag!

Kram

19 aug 2014

Comments powered by Disqus