Nu kör vi!

Godmorgon!

Måndag. Får man lov att säga äntligen måndag? Nu kör vi igång kurserna igen och återgår till ordning och reda. Mer eller mindre fullbokade är alla kurser och som vanligt känner jag tacksamhet över förtroendet att få hjälpa dessa hundägare med sina hundar. Här finns allt. Små, stora, gamla, unga, renrasiga, blandisar alla med olika förutsättningar och en del med problem vi ska jobba bort. Små valpar som ska guidas in i det sociala. Som ska lära från början. Jag är taggad och förberedd.

 Doris då? Är hon redo att börja jobba igen? Svårt att säga. Just nu ligger hon och börjar veckan väldigt långsamt i min säng. Jag hör snarkandet ända hit i köket. Hon behöver nog ta igen sig efter Harrys besök så hon tar sovmorgon idag. Hon hinner nog bli redo innan kvällen. No problems.

Idag skrapar vi rutor på bilen. Äntligen! Äntligen kan man gå ut med hundarna utan att sanera dem efteråt. Så skönt. Jag skiter i att det är lite kallt om näsan när man kommer ut. Det är hårt i marken. Snön kan hålla sig borta men minusgraderna kan få stanna ett tag nu. Välkommen!

Ha en underbar dag!

Kram

13 jan 2014

Comments powered by Disqus