Nu kör vi!

Godmorgon!

2012-09-27-18-35-23.jpg

Sista söndagen före kursstart! Nu är det dags! Jag är som vanligt taggad som tusan. Kurserna är proppfulla och tyvärr för de som står på reservplatser är det ingen som har hoppat av. Vad jag vet. Det är inte alla som tycker att man behöver höra av sig om man bestämmer sig för att inte gå kurs som man anmält sig till. Vad jag tycker om det kan nog alla tänka sig. Om man tänker efter lite så upptar man ju en plats som någon annan kunde fått. Nu är det väldigt sällan detta händer mig som sagt vad och det är för att människor oftast är trevliga och tänker lite utanför sin egen lilla ruta. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: De allra flesta jag träffar inom mitt arbetsfält är så härliga och trevliga. Det är inte så konstigt. Det är ju så himla roligt att gå kurs och träna sin lilla pälsling. Ha kul! Det ska vi! Nu kör vi!

Det har varit så skönt med semester men nu är vi redo. Doris och jag. Hon har vilat upp sig min medhjälpare och jag hoppas att hon hittar arbetsglädjen som hon saknade lite innan vi stängde för sommaren. Att hon levt upp när Gina kom i huset är så underbart att se så jag får en klump i halsen varje gång jag ser att dom ligger och rullar runt tillsammans. Jag vet inte vem som har roligast. Gina eller Doris! Jag visste att det skulle släppa. Doris ovilja att släppa in Gina i sin värld. Det var förstås lugnare innan dom blev vänner! Nu drar dom här två runt i huset och trädgården så matte och husse får gå emellan ibland för att det inte ska bli för mycket för Gina. :)

Även lilla Gina ska gå kurs. Nio veckor gammal tar hon sina första stapplande steg på valpkurs på onsdag tillsammans med husse. Väskan är packad. Filt, godisväska, vattenflaska och leksak.

Det ska bli så roligt att sätta igång och jobba igen. Man längtar nästan till onsdag för att se Gina komma till skolan men innan dess är det en måndag och tisdag med valpkurs, vardagslydnad, inkallning/koppel/kontakt och allmänlydnadskurser på schemat. Full rulle blir det. Redo är jag som sagt. Nu kör vi!

Ha en underbar dag!

Kram

16 aug 2015

Comments powered by Disqus