Nu firar vi!

Godmorgon!

Vi firar en massa saker nu! Tar tillfället i akt. Det är tätt mellan högtidsdagar just nu.

I helgen firade maken och jag att det är 40 år sedan vi träffades. (Jajamen, det är 40 rosor i buketten!) Det gjorde vi med en fantastisk middag på Årstiderna här i Malmö.

Nästa helg, förutom att det är midsommar, har vi 39 årig bröllopsdag. Med andra ord firar vi rubinbröllop nästa år! Vi sparar den hejdundrande festen tills dess men firar så klart de 39.

Helgen efter firar jag födelsedag. Jämn sådan. Hur många kan alla få gissa. :) Egentligen fyller jag år mitt i veckan men jag är inbjuden till något jag inte har en aning om vad helgen efter. Blivit beordrad att inte boka något från middagstid på fredagen till lördagen. Jag kan bara undra vad det ska bli. Jag fick inte bry mig ett enda dugg om hundarna och deras väl och ve eftersom det tydligen är fixat. Får hålla mig till tåls ett tag till.

Som sagt det är tätt mellan firandet. Jag brukar inte bry mig så mycket om mina födelsedagar men i år har jag bestämt mig för att njuta fullt ut och inte känna mig obekväm som jag brukar. Varför inte liksom?

Att jag varit tillsamman med den bästa mannen som går på denna jord så länge är väl värt att fira. Min trygghet. Min bästa vän. Det har inte varit svårt att stå ut med honom inte. Och han med mig tydligen eftersom han fortfarande är kvar. :)

Jag ska inte på något vis summera mitt liv. Jag hoppas vara kvar i många år till men när jag sitter och tänker på den tid som varit kan jag bara komma på ett enda ord. Priviligerad! Jag har en underbar familj.  Ett jobb som innebär att jag får jobba med hundar. Vem kan tänka sig något bättre? Bor i ett hus jag trivs väldigt bra i. Är så glad att vara tillbaka i Malmö igen även om det finns saker och människor jag saknar från Hörbytiden.

Ja, det finns mycket att fira. Inte minst att det snart är semester och jag får bo i mitt andra hem i flera veckor. Min fina, fina husvagn tillsammans med man och hundar. Vem kan önska sig mer!

Ha en underbar dag!

Kram

19 jun 2017

Comments powered by Disqus