Nöjd

Godmorgon!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Det finns en massa underbara människor där ute. Jag har träffat många av dem på senare tid. Jag kan inte förstå varför man ställer upp på det sätt man gör. Engagerar sig, tipsar och ställer upp och hjälper både praktiskt och genom uppmuntran. Kommer med ideér och är så snälla så jag blir alldeles rörd.

Jag har inga ambitioner om att bli en stor hundskola. Tvärtom. Jag vill att man ska känna att man hamnat hos en liten personlig hundskola. Det är jag (ibland med medhjälpare) och man ska verkligen känna att man hamnat "hemma" hos mig. Jag ska aldrig ha så många deltagare att jag inte vet precis vem jag har framför mig på träningsplanen. Det personliga är så viktigt för mig. Därför har jag sänkt antalet deltagare per kurs till max åtta. Tio om jag har medhjälpare. Jag ska inte ha fler kurser i veckan än att jag är på topp varje gång jag startar en lektion. Ok. Man kan inte alltid vara på topp även om man kör i liten skala men chansen att jag är taggad ökar om jag inte har för mycket omkring mig.

Jag är så sugen på att sätta igång nästa vecka. Jag vet att jag skulle kunna jobba dygnet runt just nu för att jag tycker att det är så roligt. Men. Jag ska ta det lugnt. Känna mig för. Inte hamna i en spiral som skruvar upp tempot till ohanterlig nivå. Lagom är nog. Glädjen får aldrig försvinna. Aldrig göra avkall på kvaliten. När jag står där framför mina deltagare ska jag ge allt jag har.

Ha en underbar dag!

Kram

9 okt 2012

Comments powered by Disqus