Nöden har ingen lag.

Godmorgon!

Ledsen hund ser ut så här:

Eller nja, hon ser inte så ledsen ut min Selma. Det är hon. Hon har nämligen fått urinvägsinfektion och då är man inte så glad. Vår stora matta i vardagsrummet är inte heller glad. Eller egentligen jag. Om man inte har möjlighet att komma ut när man är sjuk så får mattan agera gräsmatta och ser man inte detta tillräckligt fort så blir golvet under mattan förstört. Nu går det faktum att Selma är dålig före vår illaluktande matta och fläck på golvet men det är fan inte kul.

Som vanligt sätter jag in naturmedel i första hand och proppar i min lilla stumpa såna här:

Det brukar gå alldeles utmärkt de få gånger mina hundar har haft uvi. Det tar lite längre tid att få rätt på det men i mitt tycke går alltid naturmedel före de tyngre drogerna om det är möjligt. Dock vill jag inte uppmuntra till att experimentera om man inte är säker på vad man gör. Man ska vara rädd om sin lurviga vän.

Att Selma nu har fått uvi beror förmodligen på allt badande hon pysslat med i sommar. Vattnet har kanske inte alltid varit det bästa. Nu får hon hålla sig på torra land tills hon är frisk. Vi får rulla ihop våra mattor. Stora som små. Trist men nödvändigt.

Ha en underbara dag!

Kram

7 aug 2014

Comments powered by Disqus