Never ending story.......

Godmorgon!

Inte filmen. Min nattsömn. Eller rättare sagt bristen på den. Ännu en natt avslutades tidigt för att jag inte längre orkade ligga och titta upp i taket och lyssna på mannens och hundarnas lugna andetag. Jo, jag andas väl jag också men inte fan sover jag!

Om jag hade kunnat förstå varför så kunde jag acceptera denna sömnbrist men jag vet verkligen inte varför jag inte sover. Eller nja, lite kanske i alla fall. Demoner. Japp. Dom kryper fram lite nattetid precis som i skräckfilmerna. Mina demoner är av andra slag men ändock demoner.

Vilka dom är? Tja, oro över allting. Allt som tänkas kan. Mina barn, mitt jobb, min tillvaro överhuvudtaget. Ska det gå åt helvete eller inte? Det räcker med att det staplas två eller tre saker på varandra så kommer ångestdemonen. Han är inte nådig, han, demonen. Griper tag i en så man får hålla i sängkanten. River och sliter i en gör han.

Jag tror att många, många framför allt kvinnor känner igen detta. Det är inget ovanligt men alla ligger kanske inte sömnlösa så mycket som jag. Det resulterar så klart i att man inte är kristallklar på dagen. Sömnbrist försätter kroppen i ett sårbart läge. Mottaglig för alla möjliga saker. Trött.

Som tur är så har jag det roligaste jobb man tänkas kan. Som håller mig igång och ger mig så mycket energi. Det gör det lite lättare att stå ut med att inte sova. Givetvis sover jag lite då och då. Annars skulle man krascha totalt. Jag somnar så klart emellanåt men det blir aldrig riktigt sammanhängande sömn och då får man inte den riktiga återhämtningen man behöver.

Så. Jag har provat det mesta för att kunna sova men kanske har någon därute som läser min blogg något nytt att komma med. Bring it on! Jag lovar att prova det om det inte är alldeles för tossigt.

Gäsp! Ha en underbar dag!

Kram

23 aug 2014

Comments powered by Disqus