Några ord om ingenting.

Godmorgon!

Som rubriken redan avslöjar har jag inte mycket på hjärtat idag. Jag har betydligt mer i huvudet. Ett planerat strömavbrott som kommer att ställa till det för mig hela förmiddagen gör att jag funderar redan nu på vad jag behöver fixa för att göra detta så smidigt som möjligt för mig.

Man är uppenbarligen väldigt beroende av den där strömmen. Förmiddagskaffet måste lagas redan nu, vi kommer inte att kunna pumpa upp vatten så det är bästa att ha ett par spannar redo för det om det skulle ta slut i tanken, Inte öppna kyl och frys, inget internet och värsta av allt: jag kommer inte att kunna spela in mitt "hem till gården" som jag alltid tittar på medan jag äter lunch. Visst är det synd om mig. Nu kommer jag att få se det i efterhand på min lilla dator på Tv4 play. Livet är besvärligt idag. Jag hoppas alla uppfattar ironin över detta gnäll.

Det är precis vad det är, gnäll. Lite besvär och genast gnäller man. Fy på dig Lotta. Det kunde varit mycket värre. Jag har varmt och gott i mitt hus. Jag kan tända lite ljus eftersom det inte verkar bli något dagsljus idag och mysa till det med vovvarna. Bäst att förbereda för allt detta för nu är det snart dags för mörkläggning.

Jag sa ju att det skulle bli några ord om ingenting idag. Vad hade du väntat dig då?

Ha en underbar dag!

Kram

21 nov 2012

Comments powered by Disqus