Nackspärr!

Godmorgon!

Nej, det är det banne mig inte. Vaknade med en nackspärr "from hell"! Har känt av att något varit på gång ett par dagar och nu är det riktigt illa. Detta kommer så klart inte hindra starten av inkallningskursen i kväll. Icke alls. Hur jag ska ta mig till Malmö blir en annan historia men dit ska jag. Alla bilar som kommer från höger kan ni vara snälla och tuta så jag vet att ni är där. :)  Nacken är insmord med Voltarensalva och halsduken är virad runt nacken. Det ska betydligt mer till för att jag ska ställa in en kursstart.

Igår var det kursstart för en fullbokad vardagslydnadskurs och vilken härlig blandning av hundar och människor. Som vanligt var det lite förvirrat på första lektionen men när dom fick släppa loss i en härlig lek hade dom hur roligt som helst. Någon var blyg och någon agerade polis och Doris, min klippa, styrde upp det så fint så. Denna hund som alldeles självmant tagit på sig uppgiften att hjälpa den hund som blir för hårt hanterad av någon hund eller drar med sig den som agerar terrorist på en springrunda runt planen. Jag står lika förundrad varje gång hon jobbar under leken. Hon borde löneförhandla och begära mer betalt min underbara hund.

Det är så skönt att vara igång igen. Jag mår bäst när jag får jobba.

Ikväll är det som sagt inkallningskurs med idel "gamla" härliga kursare så jag förväntar mig inget annnat än att vi ska ha det hur trevligt som helst. Med eller utan nackspärr. Nu ska jag kasta in en näve värktabletter och oja mig en liten stund innan jag tar tag i den här dagen.

Ha en underbar dag!

Kram

16 okt 2012

Comments powered by Disqus