Mygghelg!

Godmorgon!

Så här har Doris tillbringat helgen:

Under en handduk för att undkomma myggen! Mycket irriterad på de små rackarna som gjorde sitt bästa för att göra livet surt för henne. Öland är invaderat av mygg just nu så vår helg där blev inte riktigt så mysig som vi hade velat. Dock hade vi det hur skönt som helst. Något annat är omöjligt när vi kört över bron och lämnat fastlandet. 

För första gången i mitt liv har jag varit på Alvaret. Trots att vi tillbringade så mycket tid där på semestern ifjol så körde vi inte och tittade på detta. Bilden är inte från det som egentligen är Alvaret men vackert var det även där. En liten paus tog vi. I havet. Mycket uppskattat av vovvsen.

Sittande på en sten kontrollerade Doris och husse att fåglarna bar sig ordentligt åt. Åh, vad jag älskar denna ö. Vi körde omkring och pekade ut hus där vi ville göra en "Zlatan". Knacka på och erbjuda snuskigt bra betalt om vi fick köpa det. Vi måste visserligen bli proffsfotbollsspelare först så vi tjänar ihop pengar till att göra det men lite får man väl anstränga sig.

Det var hiskeligt varmt och har man inte AC som når in i skåpet hos hundarna får man uppfinna själv. Biltema hade vad vi behövde. Ett rör, silvertejp och sedan leder man in luften genom luckan i väggen bak till skåpet. Smart! Svalt och skönt blev det till vovvarna.

Vi for inte omkring hela dagen. Vi hann med vad som är nödvändigt på en minisemester:

Eftersom det var för varmt för Irish coffe efter maten blev det rom och cola istället och sedan gjorde vi det här:

Nu är batterierna laddade så vi orkar jobba lite till innan den riktiga semestern.

Vi kör igång direkt med två kurser idag. Jag är redo!

Ha en underbar dag!

Kram

9 jun 2013

Comments powered by Disqus