Mulen lördag.

Godmorgon!

 

Det är det idag. Regnet hänger lite i luften. Vad gör man av detta då?Säg det. Humöret är inte det bästa.

Den tillfälliga metallkronan tandläkaren tråklade in i munnen på mig i torsdags har filat sönder min tunga längs hela sidan så jag är inte lätt att tas med just nu. Jag har lyckats pilla bort det som orsakade såret men nu ska det ju läka också och med min otur tar det hela helgen och det är ju då jag ska äta god mat och njuuuuta! Hur fan ska det gå till???

Om jag inte kan njuta av god mat vad kan man då göra? Försöka roa den där hunden som nu har börjat bli skendräktig redan efter löpet. Hon som ligger och kramar sin tyghund hela dagarna och är seg som kola när hon inte gör det. Nej, det är inget kul så det skiter jag i.

Kanske man ska åka till stan och köpa något helt onödigt bara för att. Jag kan ju alltid låtsas att jag behöver en ny tröja eller ett par sköna skor. Nä. Det lät inte kul ens när jag skrev det. Då skiter vi i det också.

Krypa upp i fåtöljen och se en gammal film medan mannen lägger sista handen på köksprojektet. Hunden kan ju alltid hålla mig sällskap medan vi deppar tillsammans.

Visst var det kul och upplyftande att läsa min blogg idag!!

Ha en underbar dag!

Kram

25 apr 2015

Comments powered by Disqus