Min stackars, stackar Doris.

Godmorgon!

Ganska tidigt på morgonen igår bestämde jag att Doris nog behövde hjälp av en veterinär och fick tid redan efter någon timme. Doris har av någon anledning en väldigt kraftig infektion i kroppen. Detta har gett henne hudåkomma from hell. Min hund är rakad både här och där och till slut sa vi att nu får vi nog sluta annars blir hon en nakenhund. Detta är något överdrivet men hon ser inte rolig ut min lilla tös.

Hon behandlas nu med antibiotika a la grande och dessutom behandlas hon mot.......rävskabb! Inte för att någon tror att hon har rävskabb utan för att OM det är en parasit så tar medlet det mesta som det skulle kunna vara. Hon är väldigt dämpad. Har ont så till medicineringen har vi även lagt ordentligt smärtlindring i form av en ordentlig dos av Norocarp. Min Doris går omkring drogad med glansig, trött blick. Det är verkligen synd om henne. Varför hon har fått denna infektion är det i dagsläget ingen som vet men sjuk är hon. Jag tänker inte spekulera i vad det är utan koncentrera mig på att ge henne så mycket omsorg och kärlek som jag bara kan så hon blir frisk så fort som möjlligt. Hon är sjukskriven åtminstone en månad då hon ska äta antibiotika så länge. Min älskling!

För att då bevisa att hennes matte är en fullständig idiot ska jag berätta att jag, som tänkte få en natts sömn, lade ett bandage om det ställe på hennes ena armbåge som hon når att slicka på och tänkte att eftersom hon då inte kan det kommer hon att sova inatt. Behöver jag säga att natten har varit helt uppåt väggarna. Bokstavligt talat. Hon har vankat. Varit uppe sängen. Legat en minut för att sedan flåsande vankat igen. Hela natten! Jag har varit uppe med henne, ute med henne och suttit i mörkret med henne. Inget fick henne att lägga sig och koppla av. På morgonen ser vi att det ena benet är dubbelt så stort som det andra. Bandaget!!! För hårt!!! Tror fan att hon inte kunde sova.

Jag vet inte om jag kan skylla på något. Sömnbrist. Allmän oro. Mycket att tänka på. Nej, det finns ingen ursäkt. Bandaget är borta. Jag steg upp för sista gången klockan sex. Som straff. Doris ligger äntligen i min säng och sover så gott. Fullständigt utmattad för att hon har en idiot till matte. Äntligen får hon sova min älskade, älskade hund. Förlåt!

Ha en underbar dag!

Kram

För att

19 nov 2013

Comments powered by Disqus