Mellandag.

Det är det idag. Mellandag. Med detta menar jag att det nog inte kommer så mycket varken klokt, lustigt eller olustigt ur den här bloggen.

Jag är så glad just nu. Trots att det värker både här och där så är jag så glad. Det är en skön känsla som man borde hänge sig åt lite oftare. Jag hoppas att jag kan göra det från och med nu.

Jag har gjort mig av med personer som bara gör mig illa sen ganska länge tillbaka och nu har jag gjort mig av med annat som varit så jobbigt det senaste året.

Den befriande känsla jag känner just nu är obeskrivlig men om jag ska göra ett försök så mår jag som om jag skrapat fram en miljon på Triss. Har aldrig gjort det men jag tror att man mår ganska bra om det skulle inträffa.

Med andra ord. Jag mår väldigt bra just nu. Jag tänker göra allt jag kan för att fortsätta göra det. Jag ska göra det tillsammans med de jag älskar över allt på jorden. Min familj. Man, barn, barnbarn, ingifta och inte minst min älskade Doris. Hunden som igår charmade folk till den grad att jag fick hålla koll på så ingen stal henne med sig hem. Jag förstår dom. Hon är en guldklimp.

Nu ska jag åka och inhandla en födelsepresent till världens bästa man. Min man nämligen. Han ska få något fint. Det är han värd.

Nu slutar jag innan det blir alltför blödigt och löjligt. Jag är tillbaka imorgon med ett blogginlägg som förhoppningsvis intresserad fler än mig själv :)

22 jan 2015