Mellandag.

Godmorgon!

 

Känner mig lite lagom idag. Så svenskt. Lagom. Det är skönt att vara lagom. Om man är det innebär det att man är precis.....lagom. Det finns liksom inget ord som kan ersätta det. Möjligen....nej hittar inget. Idag är jag lagom. Jag är lagom vaken för att ta ut hundarna och fixa min frukost. Sedan vet i tusan om jag gör mer innan det är dags för jobbet ikväll. Jag behöver en mellandag.

Det har varit mycket planerande för nya kurser för att inte tala om allt som vi har pysslat med i samband med "den stora flytten". Nu behöver jag landa lite. Jag vill ha tillbaka min bil så jag kan ta mig utanför stan med de lurviga. Vi behöver lite tystnad. I den här stan är det aldrig tyst. Stick huvudet utanför dörren och det susar som om man har tinnitus. Jag behöver tystnad ibland. En sån tur att vi har kvar husvagnen så vi kommer att kunna ställa oss i en skogsglänta emellanåt och lyssna på tystnaden. Det låter som om jag inte trivs men det gör jag. Jag lovar men jag behöver tystnaden ibland.

Jag häller upp en kopp te till njuter av tystnaden som jag trots allt har här inne och sitter kvar här en stund till. Sen får vi se vad de lurviga och jag kan hitta på idag. På vår mellandag.

Ha en underbar dag!

Kram

2 apr 2014

Comments powered by Disqus