Matvägran.

Godmorgon!

Då är Doris inne på andra dygnet av matvägran. Trots att hennes hönsmamma till matte vet att det är för att hon löper så klappar hjärtat oroligt. Det masseras magar och aldrig har väl bajs studerats noggrannare. Man kan undra varför. Hon är ju inte på något sätt sjuk. Matte känner på pannan (jag vet att man inte kan känna feber så men alla förstår vad jag menar va?)

Hunden pysslas om till den grad att hon går undan för att slippa. Givetvis utnyttjas detta av Doris. Man är väl inte dum blondin heller. (Förlåt alla blondiner) Man lägger huvudet på sned och suckar för att få favörer av sällan skådat slag. Varför inte både tur till havet med långpromenad OCH långrunda hemma vid dammarna. Varför välja?

Dock är matte lite hård vad gäller mat. Äter du inte din mat får du inget annat heller. Hon börjar allt se lite glåmig ut. Eller? Är det nu jag ska falla till föga och rusa till hundshopen och köpa alternativ hundmat så hon kommer igång och äta igen? Visst ser hon lite trött ut?

Inte det? :)

Förutom allt annat så får man skämmas en aning när man är ute. Hennes flörtande med ja, alla, hundar är pinsamt. Gnäller värre än en ooljad dörr gör hon. Hon är inte ens in höglöp ännu! Skiter Doris i som vill ha lite action NU!

Vi håller henne inom lås och bom ett par veckor framöver nu. Annars vet i tusan vilka blandningar av valpar hon skulle kunna ställa till med.

Ha en underbar dag!

Kram

26 mar 2015

Comments powered by Disqus