Måndagsbestyr

Godmorgon!

Avslutningsvecka på samtliga kurser. Det ska bakas och lagas kaffe varje dag till fikan. Diplomen är redan utskrivna sedan länge. Den här gången ska jag inte glömma fikan på tvättmaskinen hemma. :)

Jag summerar samtidigt som jag laddar om för nästa vecka börjar vi igen. Våren är verkligen på väg även här nu. Det finns flera stora fläckar med barmark även om snön fortfarande ligger över det mesta. Solen har redan tittat fram så det blir en härlig dag även idag.

Jag är lite trött i ögat efter ännu en natt med dåligt nattsömn. Inne i en sådan period nu och då är det lite segt uppe bland hjärncellerna. Vi får väl se hur kakan blir som jag ska baka till kvällens avslutning. Varning utfärdas. Det kan bli salt istället för socker. Det finns många risker med i leken när jag tar på mig bagarmössan. Är inte mitt bästa ämne. Bakning.

Baka måste jag för köpekakor är för tråkigt att komma med. Även om det bara blir sockerkaka är det bättre än vetelängden från konditoriet. Mer personligt. Jag har ansträngt mig. Alla ska veta att det är en ansträngning när jag bakar. Jag blir väldigt lätt ovän med alla grejorna när jag sätter igång. Har lite tummen mitt i handen så fort det heter bakning. Matlagning är en helt annan sak. Det är ju så roligt. Aha, det är det som är skillnaden.

Veckan får gärna gå lite fort faktiskt. Bortbjudna på middag hos goda vänner på lördag. Det ska bli så roligt. Hundar är välkomna även i det hemmet så man behöver inte oroa sig för att de är till besvär.

Ännu så länge är det dock måndag och jag ska alldeles strax ställa mig och bråka med elvispen och äggen. Har egentligen inget mer att skriva om idag. Tunn blogg. Hoppas att smeten till kakan inte blir lika tunn.

Ha en underbar dag!

Kram

4 mar 2013

Comments powered by Disqus