Måndag och höst.

Godmorgon!

 

Svenska folket har sagt sitt och vi vaknar till ett Sverige som på många sätt kommer att vara annorlunda. Utanför mitt fönster är det höst och det känns även här inne. Vad jag menar med det får var och en gissa på. Om man har lust. Jag ger mig inte in i den politiska debatten på mina officiella sidor även om jag har en massa åsikter om det. Jag gjorde min plikt och försökte påverka. Det är vad jag kan göra sen får jag gråta eller glädjas, skrämmas eller marschera, oroas eller ställa till med fest. I mitt kök är det höst.......så mycket kan jag säga.

Doris fortsätter att oroa mig. Matlusten är lika med noll och jag försöker hitta någon anledning till varför. Är det bara det faktum att hon precis löpt eller är det något annat som är fel? Jag börjar bli riktigt orolig. Ingen feber. Inga andra tecken på ohälsa. Lite trött och ja, ledsen verkar hon vara. Fortfarande pigg på långrundor med husse men inte jobba på andra sätt. Hon får vara ifred men matte är riktigt orolig. Detta måste snart vända annars blir det ett besök till veterinären för en allmän check-up. Min lilla gumma får inte bli sjuk. Är jag bara en hönsmamma eller inte?

Nej, jag avslutar nog för den här gången. Det är måndag och höst på många sätt idag. Humöret är inte på topp och jag vill egentligen bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och vakna igen när allt är som det ska igen.

Ha underbar dag!

Kram

15 sep 2014

Comments powered by Disqus