Lugnet före....nu kör vi!

Godmorgon!

Idag sitter jag och undrar var den här förfärliga veckan tog vägen.  Den gick fort trots allt.Värre frivecka har jag nog inte upplevt. Nu står vi inför helgen och den kommer att innehålla en extra god middag ikväll, ett teaterbesök, West Side Story på Nöjesteatern och två roliga avslutningar på kurserna här hemma i Hörby. Så. Slutet på denna förfärliga vecka blir förhoppningsvis hundra procent bättre.

Jag känner mig stark. Ovanligt stark. Konstig känsla. Kan det vara för att jag känner att jag gjort allting helt rätt och kan känna mig trygg i detta trots allt? Kan det vara för att nästa vecka startar jag en massa kurser och då behöver jag vara på topp? Alltså skärper man till sig. Jag tycker att det ska bli så jäkla roligt och jag är förberedd till tusen och är bara så redo att sätta igång. Jag har gjort flera avslut denna veckan och jag känner mig lätt som en fjäder. Har gjort mig av med flera tunga tegelstenar som jag bar omkring på i livets ryggsäck. Jag vet vad jag ska göra med vissa saker och känner mig väldigt trygg i det. Kunde jag bara lägga till nattsömn till ekvationen så hade allting varit ganska lugnt nu.

Så nu övergår vi till det som är viktigt i livet. Hundarna. Hur har hundarna reagerat på att Alma försvunnit? Inte mycket faktiskt. Om något så har det blivit lite lugnare. De två stora hade inte så mycket umgänge med lilla Alma men visst hade hon en roll i flocken. En orolig roll skulle jag vilja säga. Hon och Selma bevakade varandra i olika situationer och Alma kunde vara väldigt "sträng" mot Doris. På det planet har det blivit lugnare men jag kan inte säga att det märks så väldigt mycket att hon inte längre ingår i flocken. Nu är det vi fyra som kör vidare. Vi har vars en hund när vi går ut och så ska det förbli. Så länge båda är pigga och hänger med kommer det inte att bli någon ny hund i huset. Det är ganska skönt att bara ha två. Även om hon är förfärligt saknad. Lilla bomullstussen.

 

Som rubriken säger: Nu är det lugnet före.... Idag åker jag till frissan och tufsar till testarna och sen städar vi av lite snabbt innan kvällens gourmetmiddag dukas fram. Det är lugnet före......Nu kör vi!

Ha en underbar dag!

Kram

11 okt 2013

Comments powered by Disqus