Lösning

Godmorgon!

Tja, trots minutiösa förberedelser inför gårdagens bjudning lyckades jag bränna förrätten till oigenkänlighet och jag stod där med fördrinkande gäster i vardagsrummet och på plåten låg något som jag inte ens skulle mata mössen i väggarna med. Hm. Vad gör vi nu då? Blixtinkallning av make från rummet och tillsammans lyckades vi rädda situationen efter en djupdykning i kylskåpet. Kanske hade gästerna inte ens märkt något om det inte varit för Lützendimman i köket. Allting går och lösa med lite fantasi. Resten av menyn serverades utan missöden och blev ganska god om jag får säga det själv.

Selma, som var tvungen att acceptera en i hennes ögon väldigt obehaglig hund som rörde sig i hennes hem, fick träffa honom ute och skälla av sig på den stackars gästande hunden i trädgården. De undvek sen varandra hela kvällen inomhus och så var det löst. Inga större problem alls. Resten av kvällen gick utan några som helst missöden. Vi hade hur trevligt som helst. En hel del vin gick det åt och det känns lite i huvudet idag.

Jag lite trött i figuren och nu försöker jag vakna för att kunna vara något så när närvarande i tanken på de två kurser jag ska hålla idag. Vi får väl se hur det går. Jag blandar kanske ihop päron med äpplen och får ihop helt nya övningar. :) Det ska nog gå bra. Jag sitter här en stund till och gnider sömnen ur ögonen sen kör vi för fullt igen.

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

 

25 nov 2012

Comments powered by Disqus