Lördagsplanering

Godmorgon!

Vaknar,  känner efter (ska man inte göra) och kan konstatera att de senaste dagarnas känsla av stundande ohälsa är borta. Tack för det. Då kan man planera sin lördag lite i alla fall. Det gjorde vi i och för sig redan igår när vi satt i hammocken efter middagen och drack en Irish coffe. Jo men så att. Här lyxar vi till det på fredagskvällarna. Vi tar idag motorcykeln och åker till Naturkompaniet och inhandlar nödvändiga saker som favoritplagg i ny storlek till mig. Japp. Jag har nu kommit upp i den vikt som jag eftersträvat och det visste jag att jag skulle göra. Min favoritfleecejacka från Haglöfs har blivit liiite trång och måste därför ersättas av en exakt likadan i en storlek större. Vilka roliga uppdrag man har. Att jag måste införskaffa detta viktiga plagg innebär att jag fortfarande är rökfri och det har jag varit i snart fyra månader nu. Tiden går fort när man är lycklig. :)

Hundarna får ta en vilodag idag. Dom har i och för sig redan haft en arbetsam morgon. Precis utanför dörren satt katten när vi kom ut och den måste jagas härifrån och som grädde på moset kom grannens hund in och skulle också skällas bort. Jag, lite med hjärtat i halsgropen, fick tag i Alma innan grannhunden fick det. Alma löper nämligen och det tycker den andra tiken är anledning nog för att trycka ner Alma i skiten. Jag är så trött på att inte kunna släppa ut mina genom dörren utan att först kolla så inte hon står där.

Nej, nu ska vi inte förstöra morgonen goda humör. Jag sitter och bloggar medan mannen gör goda ägg och baconfrukosten som han dukar upp i uterummet. Där kommer vi att sitta tills Melodikrysset är löst och kaffet uppdrucket. Sedan startar vi Bulla-Berta och kör på det håll solen är. Hoppas det finns ett Naturkompaniet där. Frukosten börjar ta form och jag har inte längre tid att sitta här och svamla.

Ha en underbar dag!

Kram

15 jun 2013

Comments powered by Disqus