Lördagslugn.

Godmorgon!

Ägg och bacon. Ring så spelar vi. Ett för övrigt väldigt tyst hus. Mannen är ute på långrunda före frukost med hundarna. Jag sitter och väntar på att kroppen ska få kontakt med hjärnan. Det gör inget om det tar llite tid. Jag tänker inte resa mig förrän jag druckit mitt kaffe och löst melodikrysset. Samma varje lördag. Rutiner som känns trygga. Sån är jag egentligen. Vanemänniska som söker trygghet i det jag känner igen. Samtidigt skulle jag så gärna vilja vara den där äventyrliga tokan som gör saker som ingen annan vågar. Men ack nej, här kör vi på det som känns tryggt.

Jag ska åka till Malmö sen och strosa runt i stan och titta på saker som lockar mig. Äta middag på någon mysig restaurang och sen åka hem och parkera mig med en stor räkmacka framför tv:n och titta på ett av årets viktigaste event: El classico i spanska La liga: Barcelona - Real Madrid. Hm, inte om det blev rätt ordning där. Har inte koll på vem som har hemmamatch. Detta intresserar bara spanskfotbollsnördar som jag och min man.

Så ser min lördag ut. Inget hundrelaterat mer än långrundor och lite kel. Baka lite inför hundspråkskursen imorgon. Lugn och ro. Hoppas jag.

Ha en underbar dag.

26 okt 2013

Comments powered by Disqus