Lördag

Godmorgon!

 Oj, vad klockan går fort idag. Här sitter man och ser ut som något katten släpat in. Nåja, det kan man väl få göra en stund till. Jag ska kamma luggen och ta på mig något så när rena kläder idag men än så länge kan jag sitta och njuta av morgonstunden. Eftersom jag var så duktig och föreberedde dagens bjudningsmat igår har jag inte så bråttom. Hoppas nu att maten blir så god som jag planerat för jag har faktiskt lagt ner rätt mycket jobb på den och det var jätteroligt.

Dagen börjar inte här idag förrän melodikrysset är löst och kaffet uppdrucket. Det är ju lördag och vissa saker tummar man inte på. Det ska mycket till för att jag inte ska sitta med min kaffekopp och lägga pannan i djupa veck när jag ska fylla i krysset. Utan att skryta så är det sällan jag behöver anstränga mig så mycket för att lösa det. Tror det har med ålder att göra. Man har varit med ett tag och med ett stort intresse för musik och artister brukar det inte vålla oss så stora problem.

Som alla märker så har jag inget särskilt vettigt att förmedla idag. Den här dagen handlar bara om att få våra gäster att känna sig varmt välkomna och göra det så mysigt som möjligt. Det är en konst i sig. Att få människor att slappna av och bara ha trevligt. Förutsättningarna är goda. Det är inte mina värsta ovänner vi bjudit hem precis. :)

Som sagt. Idag har jag inget läsvärt att plottra ner här så jag avslutar med att önska alla en riktigt trevlig lördag med de vanliga orden:

Ha en underbar dag!

Kram

 

24 nov 2012

Comments powered by Disqus