Livets efterrätt.

Idag tänker jag vältra mig i det som kallas livets efterrätt: mina barnbarn. Trots att jag inte är "riktig" farmor till det ena så är det ingen skillnad på hur mycket jag njuter av dessa två underbara barn. Gårdagen tillbringades på Tivoli i Köpenhamn och jag gick med barnvagnen medan de andra gick nuts på karusellerna. Jag undviker så mycket jag bara kan de där snurrande, hoppande slängande saker som alla andra verkar ha så kul i. Not me! Never! Miranda och jag hade så mysigt där nere på trygga marken och jag fick alldeles ostört njuta av flickebarnet som storögt tittade på alla konstiga saker som snurrade runt i luften.

Emellanåt fick farfar låna henne och det hade han som synes inget emot.

Vi skickade upp föräldrarna i karuseller för lite egentid och då lekte vi titt ut och åkte de lite lugnare karusellerna med lille kvicksilvret Neo.

Denna härliga, busiga glada blick! Underbara unge! Han styrde runt med farfar i vad hans mamma kallade farfar-bilarna. Passande!

Han körde bra för dom kom helskinnade tillbaka. Lilla Miranda passade på att göra det här:

Vi hade en härlig dag tillsammans med lilla familjen:

Vi fick bryta upp lite tidigare än dom. Hemma satt två lurviga som ville ha sitt. Jag sa ju att jag skulle vältra mig i det härliga faktum att vara farmor. Lovar att återkomma som hundnörden imorgon igen.

11 aug 2014