Lite trött

Godmorgon!

Inte var det en bra dag att vakna, eller vad man ska kalla det efter en natt utan sömn, till en dag då det kommer att vara full rulle hela dagen. Först en lektion i vardagslydnad och sedan kommer min mark att invaderas av 11 hundar som ska spåra blod, rådjursklövar och vildsvinstassar. Till min hjälp har jag superduktiga Emma så det kommer att gå så bra så. Efteråt ska vi grilla korv och marschmellows  över öppen eld. Då har jag min kära man till hjälp som fixar allting tills vi har sprungit klart i skogen. Om det blir grillad eller förkolnad korv återstår att se men kul ska vi ha. Då är det väldigt synd att jag är trött som bara den. Nåja, jag kommer snart igång. Ska bara ha i mig en kopp te och en macka. Sen kör vi!

Intresset för att prova på spår är stort och det är kul. Finns inget bättre sätt att göra hunden trött och nöjd. Får nog arrangera fler såna här träffar. Alla intresserade fick inte plats. Nästa söndag kör vi hundspråk som vanligt. Vi måste ju fortsätta arbetet med att lära hundarna läsa och vi människor måste ju fika. :)

Det är nog dags att börja sätta det här ansiktet på plats. om jag visar mig som jag ser ut just nu skrämmer jag både hund och människa.

Ha en underbar dag!

Kram

 

18 nov 2012

Comments powered by Disqus