Lite trögt.

Godmorgon!

En lite trög morgon idag. Kroppen undrar varför jag slutat mata den med smärtstillande. Jag försöker övertala den att det inte längre behövs men den håller inte riktigt med mig. Det är synd om mig, skriker den. Ge mig droger! Nej, du får allt vara utan. Jag behöver kunna använda huvudet idag. Mycket att göra och jag är trög som sirap.

På söndag är det visning på huset och om jag förstår det rätt är intresset ganska stort så det kommer en del folk. Detta försätter mig i det där berömda stresstillståndet när det låser sig och man inte kan göra någonting. Vilket ju så klart inte funkar idag. Inte för att här på något sätt är skitigt så jag behöver skämmas men givetvis måste det städas och göras fint. Lite nya blommor i fönsterna och fräscha tulpaner på bordet. Eftersom jag helt saknar gröna fingrar så måste jag köpa en del nya blommor inför varje visning för att inte skämmas över de döda växterna i fönsterkarmarna. Hoppas husen blir sålda snart annars kommer mitt blomsterkonto att gå genom taket.

Här i huset finns det två som definitivt vill ha sålt husen snabbt. Två som undrar om det är så här det ska vara framöver. En matte som inte har tid och som har tankarna på helt andra saker än sina älsklingar som är vana vid att komma i första hand. Det är tyvärr inte riktigt så just nu. När jag borde tänka gå ut och lägga ett spår tänker jag istället hur ska jag hinna allt och hur jag ska möblera det nya huset. Förlåt mina älskade hundar.

En sak jag måste hålla tankarna på är alla anmälningar som kommer in till kursstarten i mars. Det måste också pysslas med. För att inte tala om de kurser som är igång just nu. Ingen behöver vara orolig. Även om jag inte verkar ha koll på läget just nu så kan jag lova att alla ni som går och ska gå kurs har jag full koll på! Det är ett som är säkert. För övrigt är det bara att konstatera att om jag inte haft min käre man som håller ihop det hela så hade det gått käpprätt åt hel.....! Det är ett som är säkert. Svaret är lappar. Lappar och åter lappar. Skriv upp allting som ska göras. Bocka av efterhand det är gjort. Det finns inget annat sätt. Så kommer jag inte att sälja grannens hus och flytta soptunnan med mig när jag lämnar stället.

Ha en underbar dag!

Kram

7 feb 2014

Comments powered by Disqus