Lite jobbigt är det.

Godmorgon!

Bildresultat för snickare tecknad

 

 Helg med tapetklister och färg. Jag tror jag åker  hemifrån!

Jag visste det innan. Jag lever i det nu. Det är som jag trodde inte så kul. 

Vad talar jag om? Renovering. Kök. Det är inte kul. Allting tar sån tid. Man ska vänta på saker och om det är något jag inte har i såna lägen så är det tålamod. Jag visste när vi bestämde oss för flytten att det skulle krävas en del renovering och som alltid blundar man lite för hur jobbigt det kommer att bli.

Jag är gnällig så klart. Allting funkar. Det är ju inte så att jag inte har någon spis eller kylskåp. Nej, men jag har tapetrester på väggarna och inga skåpluckor på köksskåpen. Väntan. Väntan på köksbänkar och vask. Allt medan jag får hämta saker jag behöver i köket från gästrummet.

Jag vet att det kommer att bli hur fint som helst när det är färdigt. Jag har en man som är över genomsnittet skicklig vad gäller såna här saker. Hur fint som helst blir allt han gör. Han kan inte göra något åt väntetiden. I know. Så här blir det när man ska renovera varsamt. Lite i taget. I lugn och ro. Jag var mer än med på detta när det bestämdes men det hade inte varit jag om jag inte gnällde lite ändå.

Trots detta envisas jag med att laga god helgmat i mitt halvtaskiga kök. Idag blir det ugnsbakad lax med limecréme fraiche och kokt potatis. En flaska vitt till så kanske köket ser lite snyggare ut sen genom simmiga ögon. Fniss!

Doris har förutom löpet lagt till en liten hälta som kommer och går på ena bakbenet så hon vilar och tar det lugnt. Jag får fajta bort hanhundar som, trots koppeltvång nu, springer lösa vid dammarna där vi promenerar med hundarna. Ägarna verkar tycka att det är fullständigt självklart att det är jag som ska se till att min tik inte blir våldtagen av deras hundar. Det tycker inte jag.

Eftersom det blev mest gnäll så lägger vi undan bloggen för idag.

Ha en underbar dag!

Kram

21 mar 2015

Comments powered by Disqus