Levande uppslagsbok

Godmorgon!

Ja, då lägger vi till öroninflammation till listan över sjukdomar. Varför inte? Lika bra att ta allt på en gång. Nu väntar jag bara på bihålsinflammationen så är listan komplett. Känner mig som ett vandrande uppslagsverk över förkylningssjukdomar. Jag ska tydligen igenom alla.

Trots detta går det faktiskt bra att jobba. En näve Alvedon innan verkar funka hur bra som helst. Dock är det tur att jag inte ska hålla kurs idag för se, jag hör så jäkla dåligt på ena örat så det hade nog blivit mest en massa Va? hela tiden. Vem vill stå och lyssnar på det? Eventuellt är det på grund av att jag står i kyla och ,som igår, iskallt småregn som jag inte blir frisk. Men nu råkar det vara så att jag är ensam i mitt lilla företag och då får man inte bli sjuk. Så enkelt är det och trots allt så har jag så roligt när jag står där så då tänker jag inte ett dugg på att jag inte mår bra. Det är helt ok så tyck inte synd om mig. Läs nu mellan raderna: jag behöver en massa tycksyndom mig just nu. Bara ös på! Jag kommer att vältra mig i självömkan även denna dag.

Över till något mycket roligare. Hundar! Igår på blandkursen tränade vi koppel och följsamhet. Vi ska igenom de flesta kurser som jag har på hundskolan och igår var det som sagt dags för en mer eller mindre uppvisning över detta ämne. Jag är omåttligt stolt över dessa ekipage. Jag säger ekipage för det är lika mycket ägarna som hundarna som jag vill berömma här. Kursen består av mest "gamla" deltagare och så bra det gick. Man kan då fråga sig kanske varför man går kurs när hundarna är så duktiga som de är? Jo, se det finns alltid anledning att träna och när man kommit så långt som dessa hundar gjort kan man lite njuta av att hunden funkar så bra som den gör och det blir ännu roligare att gå kurs. Man finslipar och njuter av hur duktig ens hund blivit. Jag hoppas att dom gjorde det igår för det hade dom all anledning till. Att det var småregnigt och kallt struntade vi i helt och hållet. Här jobbades det intensivt i en timme och vi konstaterade att det nog är tur att lektionerna på den här kursen bara är en timme långa för hundarna var väldigt trötta och nöjda när det var dags att gå hem.

Jag körde hem och kröp ner i soffan med min varma filt om benen och var, trots sjukdom, väldigt nöjd med kvällen. När det är så här roligt spelar det ingen roll att kroppen inte vill. Jag vinner över den. Med järnvilja!

Ha en underbar dag!

Kram

12 apr 2013

Comments powered by Disqus