Lediga dagar och snö på taken.

Godmorgon!

Nu är den här:

Inget jag ville ha precis. Varje år försöker jag förtränga det faktum att det kommer en tid då jag har svårt att ta mig fram i skog och mark. Likadant varje år. Det lite lustiga är att jag egentligen gillar snö. Om det bara inte ställde till det så för mig så fick den gärna ligga där hela vintern. Men så är det ju inte. Därför deppar jag lite idag när det ligger snö på taket.

Doris och Selma såg ut som två kor utsläppta på grönbete. Snö! Jippy! Rullandet och bökadet började redan utanför dörren. Lyckliga vovvar.

Med tre kurser avslutade denna vecka går jag härmed in i en lite lugnare period vad gäller jobbet men samtidigt närmar vi oss en av de helger som ställer till mest stress på hela året: JUL! Numera vägrar jag deltaga i denna stress och med skippande av de flesta julklappar och med större satsning på enbart umgänge är julen numera en lite lugnare tillställning här hemma. Förlåt alla näringsidkare men ni kommer inte att tjäna så mycket pengar på oss. Mys och umgänge kostar inget och går inte att köpa i någon affär. Det tillverkar vi själva. Nu ska vi inte gå händelserna i förväg här. Ännu är det ett tag till julfirande.

Först ska vi vänja oss vid att snön är här. Åtminstone idag. Hundarna njuter och jag accepterar.

Ha en underbar dag!

Kram

21 nov 2013

Comments powered by Disqus