Ledig lördag.

Godmorgon!

Tittar på klockan när jag vaknar. 06.45 och sängen är tom. Inga hundar eller man synliga. Konstaterar ännu en gång att han med pannlampan i högsta hugg studsat iväg på långrunda innan fan fått på sig skorna. Det här måste få ett slut annars får vi flytta. Bor man på landet är det väldigt lätt att bli ett orginal på bygden. Han är på god väg. Jag sätter mig i lugn och ro och tar en kopp te och vaknar i tystnaden.

 Sonen i Schweiz har hört av sig och vill att mamma och pappa ska komma ner i påskveckan då både han och vi är lediga. Det låter mysigt men hundarna. Vad gör jag med hundarna? Alla jobbar ju då och jag kan inte tänka mig att lämna dem på hundpensionat. Av två anledningar. Den första anledningen är löjlig, jag vet. Jag litar inte på något pensionat i världen. Så löjlig är jag. Jag skulle inte koppla av en sekund om jag lämnade dem på ett pensionat. Det finns säkert massor av ställen som är hur bra som helst men inte till mina älsklingar. Sorry. Andra änledningen är att det hade blivit väldigt dyrt att lämna tre hundar. Vi får se om det löser sig annars får väl mannen åka själv denna gången. Det är lättare på sommaren när barnen har semester och kan passa dem. Då åker jag mer än gärna. Då vet jag att dom har det hur bra som helst.

En helt orörd dag ligger framför mig och det gillar jag. Inget bestämt. Det gör vi efter melodikrysset. Fram till dess ska jag nog sitta här och göra ingenting. Absolut ingenting. Inte ens skriva på den här bloggen som idag inte ger mina läsare någonting alls. Jaja, så får det vara idag.

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

16 feb 2013

Comments powered by Disqus