Ledig.

Godmorgon!

Bildresultat för full kalender

En välbokad vecka går mot sitt slut. Efter ett synnerligen obehagligt tandläkarbesök igår med en behandling där på något väldigt mystiskt sätt bedövningar (6 till antalet!) inte hjälpte ett dugg och en tandläkare som virrade på huvudet och inte fattade någonting, resulterade i en nervös patient, jag, som plågades rejält i en och en halv timme, tumlade jag ut på gatan många tusenlappar fattigare men oerhört lättad över att sluppit levande därifrån. Puh! Nu vill jag inte träffa henne på läääänge!

Veckan har innehållit uppbokningar, de flesta trevliga, fler till antalet än jag är bekväm med. Tycker inte om att ha för mycket utöver det vanliga. Jag avslutar arbetsveckan med ett besök hos frissan som jag är ganska övertygad om kommer att vara inget annat än trevligt.

Helgen ska jag ta helt ledigt från allt vad hund heter. Ja, förutom mitt mys med Doris så klart! Jag vill inte planera någonting utöver melodikryss och eventuellt en tur till Köpenhamn. Vi får se vad som faller oss i smaken. Laga god mat och dricka gott vin.

Jag är trött. Har lite ont och behöver vara som rubriken säger: Ledig!

Bildresultat för hängmatta tecknat

 

 

Ha en underbar dag!

Kram

29 maj 2015

Comments powered by Disqus