Lång väntan!

Godmorgon!

Bildresultat för dator

Datorn blinkade: Starta om datorn för viktiga uppdateringar!

Sagt och gjort. Att det skulle ta nästan en timme för den att tugga sig igenom detta och starta om kunde jag väl inte ana. Brukar det vara så tro? Eller är det bara jag som tyckte att väntan var låååång för att jag väntade och väntade så morgonens blogginlägg inte skulle bli ett förmiddagsinlägg istället.

Det har blivit så. Att jag önskar alla en god morgon här på bloggen. Det skulle kännas konstigt att önska god förmiddag eller god kväll istället. Nej, en god morgon önskar jag alla. Och en god fortsättning på dagen. Det är inte bara som jag säger. Jag gör verkligen det.

Jag önskar så att alla ska få en bra dag. Att motgångar inte blir för stora. Att det finns små glädjeämnen i vardagen. Det önska jag alla jag känner. Alla som läser min blogg.

Det är inte alltid jag känner att jag har något att förmedla här på bloggen men att låta bli att skriva något är svårt. Jag får kommentarer som: "Den läser jag till morgonkaffet." eller "Dagen börjar liksom inte riktigt om jag inte har läst din blogg." Detta är roligt att höra men samtidigt sätter det lite press på mig att jag måste prestera något varje dag. Eller kanske inte. Som idag. Har inte så mycket jag egentligen vill få ur mig just idag men ändå sitter jag här och knappar på tangenterna.

Jag vill bara önska dig en fin dag. Att du hinner sätta dig en stund under dagen med en god kopp kaffe och njuta i det fina vädret vi har i Skåne idag. Att du mår bra och har det bra rent allmänt. Det önskar jag idag.

Ha en underbar dag!

Kram

21 apr 2015

Comments powered by Disqus