Kursstart och bärväska.

Godmorgon!

2012-10-24-203438.jpg

(gammal bild)

Då var vi igång. En valpkurs och en vardagslydnadstart avklarad. Som vanligt slog hjärtat lite extra hårt när valparna tågade in genom grindarna. Så små och så söta. En del försiktiga och en del framåt. Alla nyfikna.

På vardagslydnaden var det många kära återseende efter sommarlovet. Lika roligt det. Lite ringrostig kände jag mig allt. Det är ändå fem veckors semester i ryggen. Då jag slöat mer än vad som är nyttigt förmodligen.

Doris mjukstartar med att jobba tisdag och torsdag denna veckan. Ska inte slita alltför hårt på henne så här i början så hon låg hemma i fåtöljen.

Hur gick då första vardagen när jag var ensam med de två älsklingarna? Då talar vi om när det är dags för promenader som lilla Gina ju inte ska delta i ännu. Hur sjutton gör man då när man måste ut med Doris. Jag kan inte lämna lilla Gina ensam så länge som det krävs för att Doris ska få det hon behöver och lilla italienskan orkar inte gå med.

 

Bärväska!

Jo men visst! Hon är inte så lätt som hon ser ut! Hon är tung att bära där på magen. Jag kände mig som sista tiden av graviditeten när jag väntade våra tvåbenta barn! Det här duger inte framöver kan jag bara tala om. Så. Nu ska det ensamhetstränas. Det kan inte hjälpas. Gina är så trygg och lugn när jag går ut några minuter eller stänger in mig i ett annat rum så det här ska inte bli så dramatiskt. Vi talar om en kvarts promenad för Doris och mig. De långa motionsrundorna får bli när husse är hemma.

Det är väl konstigt hur man blir som en sjåpig tönt när det kommer en lurvig liten sötnos i huset. Det är nog så att separationsångesten sitter i matte och inte i Gina. Tönt!

Ha en underbar dag!

Kram

18 aug 2015

Comments powered by Disqus