Kreativitet.

Godmorgon!


Visst är han söt?

Träningskursen är till ända för denna gång och den kommer tillbaka. Var så säker. Utvärderingen över en kopp kaffe en skön vårväderskväll igår visar att det inte var sista gången jag håller denna kurs. Även om jag nog suttit i förarsätet mer än som var tänkt så var utlåtandet från deltagarna att det varit en bra kurs för att man kunnat punktträna på precis det man har velat och behövt utan att känna att man måste följa en viss planering. Egentligen är det nog så vi jobbar på alla kurser egentligen men här har man kunnat jobba med en och samma sak på ett sätt som är lite svårare när man jobbar i grupp. Störningsträning är nog det vi gjort allra mest dock.

Avslappnat och trevligt vilket givetvis beror mycket på att det har varit en grupp helt underbara människor. Jag jublade verkligen när jag fick in anmälningarna till denna kurs. Jag visste att det skulle bli hur kul som helst. Jag blev inte besviken.

Varför har jag då rubriken Kreativitet? Jo, för att det är en förutsättning för en sådan här kurs. Att man är kreativ och är man inte det är detta den perfekta kursen för att lära sig att träna utanför kurs med sin hund. Jag försöker att inte styra för mycket och uppmuntrar till att lägga upp en träningsplan för varje lektion. Om jag trodde att det skulle bli lättare för mig på det här sättet så bet jag mig själv i tummen. Här måste jag verkligen vara kreativ och öppen för alla förslag. Det har varit mycket nyttigt för mig som brukar vara noga med att planerna noga inför varje lektion.

Om du nu tycker att detta låter som en rolig kurs kan du göra intresseanmälan här http://www.l8shundskola.se/kontakt  skriva träningskväll under övrigt. Om jag får in tillräckligt med anmälningar startar jag en kurs igen redan i maj. I Malmö det vill säga. I Hörby kommer jag inte att få plats för den kursen i planeringen.

Ja, dagens blogg blev rena reklamen men varför inte. Det var väl kreatitvt av mig? :)

Ha underbar dag!

Kram

12 mar 2014

Comments powered by Disqus