Hata torsdagar.

Godmorgon!

 Jaha, där började man på ett blogginlägg som skulle bli något klokt om hundträning. Det var ett tag sedan och så stängde hjärnan av och gick in i "jag hatar torsdagar-mood". Det finns många anledningar till att jag inte gillar torsdagar. Jag hatar ärtsoppa och jag har så många måsten som inte har ett enda dugg med hundar att göra. Jag har samlat dom på en dag för att inte sprida ut det. Lika bra att ta allt på en gång. Därför har jag lagt in en träningskväll på torsdagar så jag åtminstone har något hundrelaterat att göra denna tråkiga dag. Nu blir det ingen träning idag så det här blir bara en tråkig dag i största allmänhet.

Jag ska handla idag. Det är bland det tråkigaste jag vet. Fara runt och göra en massa ärende till både mig själv och min gamla mor. Hundarna ligger i hallen och studerar min framfart när jag rusar runt och stökar hit och dit. Suckar lite och lägger sig i torsdagskoma. Torsdagar är dessutom den dag i veckan när mannen besöker sin gamla mor så inte kommer han hem efter jobb. Jag får roa mig själv på kvällen. Det kan i och för sig vara lite mysigt men inte alltid. För det mesta är det bara tråkigt.

Hur ska jag då liva upp denna dag? Ska jag vara tacksam för att jag faktiskt har pengar att handla för? Att det står en bil på gården som tar mig dit jag ska? Att jag är frisk och kan ta mig runt? Att uppstarten av hundskolan i egen regi gått över förväntan? Att jag har en man jag älskar som faktiskt kommer hem till mig? Att hallgolvet är fullt av hundar? Att jag har tre barn som har det bra? Att jag har vänner som alltid finns där?

Life is god! Men jag hatar ändå torsdagar!

Ha en underbar dag!

Kram

19 okt 2012

Comments powered by Disqus