Kloka ord.

Godmorgon!

 

Blir det inte här idag. Jag är tjurig. Tjurig för att jag måste ändra på dagens lektion på blandkursen där vi skulle gå en promenad och aktivera hundarna på vägen för att jag inte kan gå! Fan! Jag är så trött på detta nu. Jäkla fot!

Jag är ganska säker på att det skulle bli bra ganska fort om jag verkligen vilade men vem kan göra det?? Hunden måste ut. Man måste uträtta sina ärenden. Osv. Jaja, jag vet att om jag hade en gipsad fot hade jag varit tvungen att vara still men så länge jag linkande kan ta mig fram kommer jag att göra det. Sån är jag. Därför får jag dras med såna här skador längre än de som är kloka och gör vad dom ska. Nämligen låter bli att gå på en fot som behöver vila.

Kom nu inte med en massa kloka råd om vad jag bör göra för att foten ska bli bra. Jag är som en tjurig åsna idag. Skulle förmodligen bara vifta undan alla kloka ord. Värme, kyla ner foten, smörja med salvor, lägga den högt. Gå till doktorn. Det sistnämnda är precis vad det är: det sista jag kommer att göra. Sån är jag.

Så. Jag forsätter att linka. Fortsätter linda och mer eller mindre med tårar i ögonen ta mig fram. Förr eller senare kommer det att bli bra. Det brukar alltid vara så. Varför skulle det inte bli så i detta fallet? Kloka ord? Kanske inte med det är dom jag lyssnar på. Sån är jag.

Ha en underbar dag!

Kram

27 jan 2015

Comments powered by Disqus