Kärt återseende.

Godmorgon!

Blommorna har inget alls med det jag ska blogga om idag att göra men fina är dom!

Det finns få saker i mitt jobb som är så roligt som när deltagare som inte gått kurs på ett tag kommer tillbaka. Förutom att det är ett kärt återseende både vad gäller hund och ägare så är det extra kul att se om hunden utvecklats eller om det uppstått några problem. Igår var jag med om det föregående. I flera hundar. Så duktiga och som det verkade så glada över att vara tillbaka på träningsplanen. Jag var i alla fall väldigt glad att se dom igen.

Det är kursstart denna vecka och igår startade jag en fullbokad valpkurs och en vardagslydnad. I båda fallen var det full rulle med både förvirrade valpar och vuxna hundar som skulle lära sig att komma överens. Det är alltid lika roligt att se det spelet. Igår var det skallet som regerade i början och det var nog tur att jag hade min röstförstärkare annars hade ingen hört mig. Det lade sig ganska snart och sen jobbades det i alla hörn.

Trots att jag känner att jag egentligen skulle behöva vara lite ledig just nu när jag står med flyttkartonger upp över öronen så är det så roligt att ha denna kursstartsvecka. Lära mig alla nya namn och framför allt lära känna alla hundar och deras olika egenskaper. Idag kör vi igång en miljö/lydnadskurs med enbart "gamla" sköna deltagare och jag känner en viss avslappning där jag känner att jag inte behöver förebereda mig lika mycket. Det här är ju en kurs som handlar om just avslappning i olika miljöer då kan väl hundtränaren också få göra det. Eller? :) Skämt å sidor. Det blir så kul att återse alla även här. Några från kurser som slutade förra veckan men även några som inte gått på ett tag.

Nu dyker jag ner i alla flyttbestyr och dyker inte upp igen förrän det är dags att köra till jobb.

Ha en underbar dag!

Kram

18 mar 2014

Comments powered by Disqus