Kärlek som utökas.

Godmorgon!

Bildresultat för hjärta

Vi har tre barn jag och min man. Barn som är vuxna sedan länge. Det finns nog inget jag inte skulle göra för deras skull. Jag ska inte säga att jag lever endast för mina barn för det vill dom nog inte att jag ska göra. Jag har mitt eget liv och dom har sitt. Ibland kan det dröja ett tag mellan kontakten. Framför allt med sonen som bosatt sig sedan ganska många år tillbaka nu i Schweiz. Han som fyller 30 år om endast några dagar. Vi måste vänta till oktober innan vi kan fysiskt krama om vår älskade minsting. Det betyder inte att han inte alltid finns där i våra tankar. Hela tiden. Precis som dom andra två. 

Den kärlek jag känner för dessa tre otroligt fina människor har med åren blivit delad i fler delar. Det har tillkommit personer som betyder väldigt mycket för oss även dom. För att inte tala om våra älskade barnbarn!

Det är kärlek som utökats. Blivit större. Inte delats. Att vi alltid, alltid finns här för dem oavsett vad det gäller är en självklarhet som inte ens behöver nämnas egentligen. Jag är stolt och oerhört glad över att vara deras mamma, svärmor och farmor. Jag älskar er allihop!

Ha en underbar dag!

Kram

28 aug 2015

Comments powered by Disqus