Känslor

Godmiddag!

Väldigt sen blogg idag på grund av problem med hemsidan. Men nu så!

Bildresultat för känslor

Börjar med det viktigaste! Valpen vi väntar på är född. Vi har blivit tilldelad en tikvalp. Om åtta veckor flyttar en liten lagotto flicka med det otippade för närvarande arbetsnamnet Vespa hem till oss från Kennel Riccadonna och vi är lika glada som när stickan visade att jag var gravid för väldigt många år sedan! Där, när vi satt mitt i skogen i husvagnen med ett internet som var slöare än en sengångare, lyckades jag få fram det efterlängtade mailet från uppfödaren att det blivit en tik till oss. Känsla: Total lycka!

Ska vi börja från början? Den första känslan som uppstod i fredags var inte en lika rolig som den över valpen. Kom ut på morgonen och skulle börja packa husvagnen och....inbrott! Ilska och besvikelse över att vissa inte kan skilja på mitt och ditt. En natt stod den på gatan. Tji fick dom. Vi hade inte börjat packa ännu. Vi blev påminda om att låset på en husvagn är ett skämt och detta vet så klart de hjärncellsfattiga skitstövlarna som inte kan hålla fingrarna i styr om. Ett bryt och dom var inne men som sagt tji fick dom!! Skit i det sa vi. Nu glömmer vi detta och åker ut i naturen. Känsla: Irriterad!

Vilket vi gjorde och hade en underbar premiärtur som övertygade oss om att vi inte alls ska göra oss av med husvagnen! Vilken underbar tur vi hade. Tystnad. Tyvärr var det lite för varmt för långa promenader med Doris men hon fick vad hon behövde ändå. Lagom rundor och mycket kel och vila i skuggan. Hur skönt som helst hade vi. Känsla: Lugn!

Kom hem och satte så klart på tv:n och tittade på prinsbröllopet. Ja, jag är rojalist. Glitter och glamour. Vi behöver lite sånt i tillvaron emellanåt. Jag var ju inte bjuden som vanligt så jag fick sitta här hemma och titta på prinsen när han höll sitt fina tal till bruden. Känsla: Lite gråtmild!

Idag håller vi söndag i dubbel bemärkse. Håller knappt styrfart och det tänker jag fortsätta med resten av dagen.

Ha en underbar dag!

Kram

14 jun 2015

Comments powered by Disqus