Nytt och fräscht.

Godmorgon!

God fortsättning som det heter. Önskar jag alla utom de som hade fest i Pärup igår. Det smäller väldigt lite här på nyårsafton i vanliga fall. Därför firar vi nyår hemma i lugn och ro. I år var det inte så. Fest på bygdegården och i ett hus som används som sommarstuga och de hade bestämt sig för att de hade alldeles för mycket pengar och ville skjuta upp en hel del av dem vid tolvslaget. Det small ganska rejält och jag skiter i att det hör till och är så festligt bla bla bla....
Min stackars Selma försattes i panik! Hon fullständigt rev sönder oss och klättrade på allt som går att klättra på. Nej, jag hade inte gett henne lugnande. Det brukar ju inte behövas här hemma. Det var så förfärligt synd om henne. Det gör så ont i hjärtat att se henne. Det tog flera timmar efter innan hon kunde andas normalt igen. Jag får väl tacka för att ni inte höll på att skjuta hela kvällen. Man får vara glad för det lilla.

Nu har jag bytt kalender på köksväggen och då vill jag helst slänga ut allt vad julen heter och ta nya tag inför det år som ligger framför oss. 2013. Pessimist som jag är i grunden sänder jag en liten, liten tanke åt vad som kan gå fel under detta år. Jag menar. Med den avslutning jag hade på 2012 kan det väl inte fortsätta i all evighet att bara flyta på med det som varit så bra. En liten djävul sitter bakom ena örat och viskar: "vänta du. jag ska nog trassla till det för dig!" Men. 2013 låter bra. Det ska bli bra. Jag borstar bort djävulen från axeln och sparkar ut honom genom dörren. Ut i kylan med dig.

Hundarna ligger runt fötterna på mig och sover gott efter firandet igår. Firandet som bestod av mannen och jag och en lång konsert med Rolling Stones på tv. God mat, gott vin och tända ljus. Hundarna fick nyårsben att gnaga på och allting var mysigt. Ja, tills det började smälla då förstås. Då fick vi dela på oss och mannen satte sig i badrummet med Selma. Men innan dess hade vi det mysigt.

Hundarna ja. Det har inte varit så mycket träning och aktivitet under helgerna här. Skam till säges kan man nog säga att det inte varit något alls. Vi har latat oss så mycket man bara kan. Det är dags att ta tag i detta nu. Vi mjukstartar med en liten hundträff i dag. Ett par kära vänner kommer med sina vovvar och busar loss i trädgården med fika efteråt. Jag ska passa på att träna lite med Doris tror jag. Nu måste hon komma igång igen. Det är snart dags att sätta igång de första kurserna för året och jag hoppas att många som jag tycker att det ska bli kul att gå kurs med hunden och anmäler sig till någon kurs. Många har redan gjort det man jag har plats för fler. Lite reklam så här på nyårsdagsmorgon. Hihi! Här hittar du vad jag har att erbjuda http://www.l8shundskola.se/kurser

Jag jobbat som tusan på att förändra lite och förnya så det ska kännas nytt och fräscht. Från och med imorgon kommer jag att sitta med pannan i djupa veck för att det ska bli så bra som det bara kan. Böckerna ligger uppslagna där jag får inspiration. Nytt och fräscht.

2013. Here we come!

Ha en underbar dag!

Kram

1 jan 2013

Comments powered by Disqus