Jobbig vecka

Godmorgon!

En jobbig vecka väntar. En begravning av en person som gått bort alldeles för tidigt. Usch, vill inte tänka på det. Man blir så sorgsen. När dessutom livet har varit väldigt jobbigt innan blir döden ännu mer ledsam. Vila i frid Bosse.

För övrigt är det en vecka som alla andra. Jag jobbar som vanligt medan de flesta kör tredagarsvecka. Det gör ingenting. Inga problem för min del. Jag mår som alla vet bäst när jag får köra på som vanligt. Kanske, om vädret håller i sig, tar vi en tur med husvagnen till helgen. Någonstans där vi kan sitta och reflektera över livet. Kanske uppskatta det lite mer än vanligt. Påmind som man är just nu att man inte ska ta det för givet.

Helgens kurser gick väldigt bra. Ett par halleluja-moments på hundspråkskursen. Lille Viggo visade upp ett perfekt hundspråk och Harry blev av med lite rädslor för svarta hundar. Vi ropade hurra och hundarna hade roligt. Regnet kom precis när det var dags att gå in i uterummet och fika och vi slapp bli blöta. Ja, det var perfekt.

Den något stora disk som jag har varje söndag klarades av och sedan sjönk vi ner i soffan med en tallrik spenatpasta, serranoskinka och ett glas vin som intogs medan vi skrattade gott åt en gammal rulle i form av Nu blåser vi snuten. Alldeles lagom.

Lägg till en fredagskväll med goda vänner. Mycket skratt och mycket snack.

Efter den helgen klarar man av en jobbig vecka som nu väntar.

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

 

 

3 jun 2013

Comments powered by Disqus