Jobb, jobb, jobb!

Godmorgon!

Det är dags att lägga ut kurserna som startar efter semestern. Gäller att vara ute i god tid så man kan vara helt ledig när det är dags för semester. Tänker ta god tid på mig och jobba i omgångar så man tycker det är roligt heeeela tiden.

Lite småförändringar men inget stort. Jag känner mig så bekväm med mitt koncept och det verkar kännas rätt även för mina deltagare så vi fortsätter i invanda gängor ett tag till. Lite ändrar man allt för varje omgång. Lite nya ideér och lite olika sätt att angripa saker och ting har man alltid. Man får aldrig bli alltför bekväm och trava på i samma hjulspår men ändra alltför mycket på något som funkar så bra som det gör känns inte heller rätt. Så.

Kör på med lydnadskurser, miljö/lydnad, inkallning och den så nyttiga relation och samarbetekursen är tillbaka. Bäst att sätta igång med detsamma.

Först måste jag dock tyvärr ringa veterinären för Selmas böld som hon fått mellan tårna på framtassen. Hon har ont och den försvinner inte av sig själv så här får vår nya veterinär kontaktas. Det är lite nervöst att byta veterinär men det känns lite tokigt att köra till Löberöd när stan är full av veterinärer. Det måste finnas bra veterinärer även i Malmö. Vi får testa den här som jag blivit rekommenderad så får vi se. Det är lite synd om Selma. Hon har det jobbigt redan innan så en böld behövde hon inte lägga till. Lilla gumman.

Nu kör vi igång den här veckan som givetvis kommer att bli helt fantastisk. :)

Ha en underbar dag!

Kram

16 jun 2014

Comments powered by Disqus