Jäklar också!

Godmiddag!

Inte fasen blev jag av med gipset på återbesöket idag. Jag tror dom jäklas med mig lite. "Risk för infektionsspridning!" Men det är ju jättefint tycker jag. Svullet ja. Gröngult i färgen ja. Dålig känsel i pekfinger ja. Ont i såret ja. Men handen sitter där den ska och jag kan, även om jag inte får, röra alla fingrarna. Kom igen. Avskriv mig nu!

Jag kan manövrera bilen så alla kurser kommer att hållas som vanligt i veckan. Om jag skulle tillbringa fler dagar i "stillhet" så finns det en risk att både man och hundar flyttar ifrån mig. Jag är som en sårad lejoninna som ryter åt alla som kommer i närheten. Jag har så jääääkla tråkigt. Jag vill jobba. Jag vill inte sitta still när jag faktiskt orkar göra hur mycket som helst. Jag bara inte kan eller får och det är fan värre än om man ligger med feber och inte orkar. Ja, jag vet att jag är gnällig men då får jag väl vara det då. Lyssna inte om du inte vill.

Jag flörtade så mycket jag kunde med farbror doktorn, som såg väldigt trevlig ut, men han var helt oemottaglig för min charm. "Jag har inte så ont! Jag har känsel nääästan överallt!" Men icke! Den rackaren till och med log när han sa: "Gipset på och nej, vi ska inte byta antibiotikan trots att magen packat ihop. Den här sorten gör så och den är bäst så bit ihop och kom igen!" Din hurtiga jäkel.

Så. I veckan nu kommer jag att, när jag inte jobbar, sitta på hemlighuset och sjunga deppiga gospelsånger (lagom sorgliga) och försöka komma på bra sätt att bre en macka, knyta skor och föna hår med vänster hand. Skit!

Ha en underbar dag!

Kram

1 sep 2013

Comments powered by Disqus