Jaha, så hände det.

Godmorgon!

Alla som följer min blogg vet att jag lider av migrän. Denna djävulska åkomma som kan slå till precis när som helst och förlama en totalt. En av de sjukdomar som inte syns utanpå och därför inte alltid tas på allvar. Igår var det ingen tvekan om att jag drabbades. Mitt under lektionen. Alla som stod framför mig var så gulliga och hjälpsamma. De två sjuksköterkorna bland deltagarna såg genast att något inte stod rätt till.  Jag stod där och höll mig i den tältduk jag hade precis sidan om mig. Ibland känner jag det inte förrän precis innan men ibland blir jag liksom lite matt i kroppen innan anfallet och då brukar jag hinna ta medicin och lindra anfallet. Åtminstone lite. 

Igår kände jag att det var på gång och visste att om jag bryter lektionen nu så ska det gå bra. Det är första gången någonsin jag har behövt lämna lektionen och skicka hem mina deltagare. Förra gången hade jag en medhjälpare som kunde ta över men igår stod jag där ensam och hade inget val. 

Jag är så ledsen för detta. Arg och ledsen. Vi kommer att hinna med allt vi ska på kursen ändå. Det kommer jag naturligtvis att se till. Som tur är så är jag inte en av de som är mer eller mindre handikappade på grund av sin migrän. Det är sällan jag drabbas. Väldigt sällan tack och lov!

Idag är jag pigg och kry igen och kan ta itu med allt som ska göras. Nya friska tag!

Ha en underbar dag!

Kram

21 jan 2014

Comments powered by Disqus