Jag har tråkigt!

Godmorgon!

Jag har tråkigt. Har inte lika ont idag. Fortfarande nedsatt känsel i pekfingret. Är säker på att jag skulle kunna använda handen om jag bara blev av med detta stora paket. Har man varit lite överdrivet försiktig tro? Jag kan visserligen inte se hur det ser ut nu under gipset men när dom packade in handen var det ett, jag säger ett, betthål in i handryggen. Hur löjligt blir inte det när gipset tas av och det knappt syns något. Jag är säker på att känseln i fingret kommer tillbaka utan operation. Dom kommer inte att behöva skära upp handen imorgon. Ni ska få se att jag får rätt!

Trots allt vågar jag inte ta av gipset idag och chansa. Så tuff är jag inte. Så. Jag får väl sitta här och tjura en dag till. Att jag fått ställa in alla lektioner imorgon, söndag, irriterar mig till max. Det ställer till det och blir jobbigt när vi ska ta igen förlorad lektion. Det ska ju passa alla.

Jag skulle kunna sitta här och skriva långa blogginlägg för att fördriva tiden men det är sjukt jobbigt att skriva med vänster hand så jag skiter i det och lägger mig i soffan och glor på tv istället. Jag har tråkigt!

Ha en underbar dag!

Kram

31 aug 2013

Comments powered by Disqus